Asosiy qismga o'tish

Akkauntni qanday o'chirish mumkin

Yangilangan: 8-noyabr, 2026

Profil → Sozlamalar → Akkauntni o'chirish. Ma'lumotlar 30 kun saqlanadi, bu vaqt ichida telefon raqami orqali kirib akkauntni tiklash mumkin.

Maqola yordam berdimi?